![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich bardzo serdecznie,jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość tym bardziej,ze nie mam zielonego pojęcia o php i tym podobnych sprawach.
A mianowicie chciałbym się dowiedzieć czym najlepiej edytować stronę którą zainstalowałem na serwerze ![]() edycji chciałbym poddać wszystkie znaczki E107,zmienić kolor oraz tczcionkę. Przy okazji równierz chciałbym się dowiedzeć czym edytować galerię Coppermine by np: zrobić własnego skina. Próbowałem coś zrobić w Dreamweaver,ale po ściągnięciu pliku index i otworzeniu go w w/w programie okazało się ,ze tam jest tylko parę linijek i nic więcej. Z góry dziekuję za pomoc. Slawek. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
e107 nigdy nie uzywałem ale jezeli chesz zmienic kolor i czcionki to musisz sie pobawic plikami css nie powiem ci gdzie dokładnie sa
![]() Co do galeri to zebyzmienic theme poszukaj go w plikach w katalogu theme lub template - tam sa zazwyczaj ![]() a co do zmiany pobrazków to to samo jak w galeri musisz znalezc tew pliki ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przenoszę
Przedszkole-> Gotowe skrypty php -> Systemy portalowe i CMS'y -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 20:56 |