![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam... mam problem
zauważyłem go całkiem przypadkiem gdy kopiowałem ogromny tekst i chciałem go wkleić do formularza a nastepnie wyslac do bazy sql... wklejam wysylam i dupa... tekstu nie ma w bazie... myslalem ze chodzi o dlugosc bo to bylo bardzo dlugie... sprawdzilem i nic, dlugos jest ok... jakos doszedlem ze to wina znaczka ' jezeli w tekscie jest ten znaczek to wszystkie idzie sie ... ![]() jak to naprawic zeby mozna bylo wysylac przez formularz ten znaczek? bo jest bardzo potrzebny i zeby potem wyswietlal go rowniez na stronie... czekam na odpowiedz, pozdrawiam Ten post edytował modern 18.08.2006, 02:21:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a slyszales o addslashes() ?
oj jak sie niechce do manuala ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie wygłupiajmy się.
Dupska się ruszyć nie chce do manuala i walisz posty na php. Zapraszam do Przedszkola. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:48 |