![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam niewiem czy wszyscy wiedzą co to jest hta =) dla tych którzy nie wiedzą kieruję chociażby na tę stronę:
http://www.haxite.org/index.php3?site=arty...view&id=297 Moje pytanie tyczy sie jednak tego cy idzie takie cos wykonac w php ![]() ![]() ![]() ![]() Z góry serdecznie dziekuje za odpowiedz i ew. podpowiedzi gdzie moge o takims czyms poczytac jezeli istnieje taka mozliwosć ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeżeli jest po stronie serwera to daj sobie spokoj. nie ma takiej opcji
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chcesz aplikację php w wersji stand-alone to możesz skorzystać z php-GTK.
Inaczej do działania potrzebujesz interpretera. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~Balon Mike-mech przedstawił własnie dowód ze czasem warto zapytac
![]() ![]() Zadam jeszcze jedno tylko pytanie czy mozna tez w tym wypadku korzystac z bay danych mysql ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobry temat , ale bieda w necie
![]() Możliwości tego cuda wg mnie - aplikacja bez kompilacji , a jeśli do tego dojdzie możliwość kożystania z bazy danych albo zasobów kompów z sieci w której się pracuję (pliki) to otwiera mi to kilka bramek dotychczas zamkniętych. Ale nie ma co się napalać ... ![]() http://www.codeproject.com/html/DBTool.asp ![]() Ten post edytował jastu 18.08.2006, 07:59:36 -------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 04:32 |