![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie internauci
![]() Podjąłem się stworzenia portalu ogólnotematycznego wraz z kumplami. To coś ma wyglądac tak: ![]() klik żeby powiększyć autorem jest Faz a pomysłodawcą projektu Yapi zapraszam do ocen ![]() Ten post edytował Athlan 16.08.2006, 21:23:43 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie, podoba mi się
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie bardzo fajnie - tylko to co Ludvik mówi - trochę nad tymi kolorami popracuj bo ładnie wygladają, ale są trochę zbyt jaskrawe - portal IMHO musi być maksymalnie userfriendly, a takie kolory są męczące.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co cię wyróznia od np. onetu to to ze u nich mozna czytać kilka godzin u ciebie 3minuty ;]
Zwiększ rozmiar czcionek, przyciemnij kolory(zwieksz po prostu kontrast w niektórych miejscach) -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 06:38 |