![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hello
Tak się składa ze stoję przed wyborem CMS do nowej strony przygotowywanej prze moją firmę. Szuka po sieci rozwiązań czy ma to być opensource czy moze komercyjny. Jak wy sądzicie? Czy dzisiejsze darmowe CMS'y mają juz na tyle wysoki standard i rozbudowane funkcje ze wystraczą? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeniosłem
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 2 Dołączył: 30.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Mambo, ale komercyjne też złe nie są
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
joomla
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
eZpublish =)
-------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
----------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mambo i joomla sa oparte na jednym widoku, poroniony pomysl by je wykorzystywac do bardziej skomplikowanych stron
ezpublish najlepszy z opensource, ale dla mnie za wolny i wole proste systemy szablonow ![]() komercha rulez! ale trzeba uwazac bo wiele z nich to kicha ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cene sie podaje po zapoznaniu sie ze specyfikacja IMO. Wiec nalezaloby zrobic taka liste co ma byc w tym systemie i jak mniej wiecej dzialac... a pote mozna mowic o cenie
![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
No powiedzmy:
obsługa artykulow grupowych dodawanie plikow forum newsletter mozliwosc zrobienia czesci chronionej haslem łatwe dodawanie nowych działow z poziomu administratora mozliwośc wydzielania zakresu dostępu i zeby chodził ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:58 |