![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gosc_Pawel- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Mam taki oto problemik, kombinowałem ale nie udało mi się go rozwiązać. Mam 2 div'y.
Są one obok siebie i nie wiem jak zrobić, żeby wraz ze zwiększaniem sie któregoś z nich (np przez wpisywanie tekstu - jak w przykładzie), w tym przypadku drugiego, pierwszy 'rozciągał' się na tą samą wysokość. W tym pierwszym chcę umieścić tylko tło, które musi być na całej wysokości drugiego. Jeżeli to w ogóle możliwe to proszę o pomoc. Z góry dziękuję ![]() Hej |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wsadź te dwa DIV'y do jednego DIV'a, "kontenera":
U mnie takie coś elegancko chodzi ![]() -------------------- "Tylko myśl dojrzała i jasna daje się wypowiedzieć w słowach prostych" - prof. Witold Doroszewski
Warsztat: os: Windows XP, serwer: Apache 2.0.55, php: 5.1.4, baza danych: MySQL 4.1.7. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2003 Skąd: Giżycko / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam artykuł Faux Columns z Alistapart oczywiście
![]() -------------------- |
|
|
-Gosc_Pawel- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej
Obydwie propozycje polegają na tym samym, czyli na umieszczeniu tych div'ów w kontenetrze z tym, że pierwsza z założenia jest zła bo nie działa pod FF ![]() Pozdrawiam i dziękuję |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:21 |