![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klikajac na edycje powinno wyswietlic sie mini-menu kontekstowe w ktorym jest opcja pelnej lub szybkiej edycji, jednak przycisk jest linkiem do pelnej edycji i klikaajac na Edycje nie mozemy wybrac obcji szybkiej edycji bo przekierowuje nas na pełna.
Przydaloby sie to poprawic ![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tam mam normalnie menu do wyboru... jaką masz tak w ogóle przeglądarkę?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Firefox 1.5.0.6, sprawdzalem to w dziale Oceny i tam mi nie działało, w dziale Przedszkole też tak mam bodajże
teraz mi tez nie działa. w tym dziale. Ten post edytował Balon 16.08.2006, 15:58:22 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziwna sprawa, bo mnie działa wszędzie.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
mi również działą we wszytskich działąch... chyba problem leży po twojej stronie (używam też ff 1.5.0.6)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
A może masz jakieś dziwne ustawienia przeglądarki? Albo jakiś wirus lub coś podobnego
![]() U mnie też to normalnie działa (ff 1.5.0.5) Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pamiętam, że kiedyś też tak miałem jak Balon - to chyba było jak używałem ff pod windowsem w pracy. Na moim prywatnym kompie wszystko działa ok.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja za to pod FF2 mam od jakiegos czasu (wczesniej tak nie było), że jak pisze posta, zaznaczam tekst aby np. wstawiło się jako kod php, to wyświetla mi się okienko do wpisania kodu, wpisuje coś, wstawia to coś jako kod php i kasuje zaznaczony tekst :/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~TomASS: Wyłącz tryb wspomagany.
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 13:40 |