![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2006 Skąd: szy-ły Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam pytanie, zrobilem formularz we flashu - przekazuje dane do skryptu php ktory wysyla wprowadzone dane na maila.
chcialbym zrobic autorespondera ktory napisze wprowadzajacemu dane ze jego informacje poszly i ze sie ktos odezwie. moglbym to zrobic przekazujac dane z flasha do 2 skryptow php - jeden wysylalby maila do mnie a 2. wysylalby maila do wprowadzajacego - ale czy takie cos sie stosuje ? wolalbym zeby najpierw mail zostal wyslany do mnie, a potem do wprowadzajacego - ale jak ustawie dwa razy w kodzie mail($sendTo, $subject, $msg, $headers); to mail nie jest wysylany w ogole wiec trzeba to rozbic na dwa pliki ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic nie trzeba rozbijać... Musisz dodać po prostu dwa wywołania tej funkcji z różnymi adresami docelowymi (twoim i wprowadzającego).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 16.08.2006 Skąd: szy-ły Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra ale mam takie cos
to jak dopisze pod tym mail($sendTo, $subject, $msg, $headers); np takie cos: $do = $_POST["email"]; $temat = "dzieki za wypelnienie"; $wiad = "dostalismy formularz - zadzwonimy do ciebie"; mail($do, $temat, $wiad); to niestety nic sie nie wysyła! dlaczego ? sorry juz dziala, wystarczylo zamiast $temat = "dzieki za wypelnienie"; napisac $temat .= "dzieki za wypelnienie"; zapomialem o tej kropce. dzeki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 23:14 |