![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak zauważyłem, że nazwa działu < Gotowe skrypty php > może byc niekiedy myląca.
Oczywiście pod spodem znajduje się opis, lecz jest on mało widoczny i nie każdy go czyta. O co chodzi? Ano. Czy gdyby zmenić nazwę tego działu na < Istniejące Skrypty php >, to czy nie ograniczyłoby to troszkę ilości postów pt. "Napiszcie mi skrypt" ? "Gotowe" Może kojarzyć się dość dziwnie jako np. miejsce, w którym można prosic kogos o napisanie gotowca, To taka moja obserwacja, którą poddaję pod dyskusję. Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z jednej strony masz rację, ale z innej już na początku rzuca się nam w oczy subforum "Szukam".
Ten post edytował Coolmax 15.08.2006, 23:46:41 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 23:36 |