![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2005 Skąd: Opole/Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem raczej kiepski w css
![]() ![]() ![]() bede dozgonnie wdzieczny za kazda pomoc ![]() pozdrawiam Ten post edytował snipe 15.08.2006, 17:17:03 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
css.maxdesign.com.au - do wyboru do koloru.
Tyle tego, że aż głowa boli ![]() P.S. Proszę poprawić temat wątku. Nie jest zgodny z zasadami piasnia na forum Przedszkole |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 1 Dołączył: 5.10.2005 Skąd: Opole/Chorzów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mike_mech wielkie dzieki
![]() ![]() Kod a.menu_link { color: #FFFFFF; font-family: arial; font-weight: bold; text-decoration: none; height: 40px; clear: right; float: left; padding: 10px 15px; } a.menu_link:hover { background-color: #69AD32; } mam tylko jeszcze pytanie odnosnie tego, jak mozna nalozyc tam jeszcze strzalke u gory gdy mamy nad danym linkiem myszke ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz dać i jednolity kolor i plik graficzny jako tlo jednocześnie.
oczywiście możesz też tylko plik:
|
|
|
![]()
|
|
Nie chce mi cos wczytywac tego tla dla backgrounda
![]() ![]() ![]() jakies pomysly?? juz sobie poradzilem ![]() mike_mech zamiast background-color powinno byc background ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:41 |