![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2004 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam... mam jakomś tam tabelkę... przykłądowo...
ichodzi mi o to, żeby poszczegulne komórki zmieniały tło po najechaniu na nie kursorem mychy... jak to rozegraćod strony Java script ![]() -------------------- Pozdrawiam
(o) Igor Dirbach |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A nie możesz do tego użyć styli css ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Np. najabardziej prymitywnie można tak:
Ten post edytował Cysiaczek 15.08.2006, 14:18:54 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2004 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie możesz do tego użyć styli css ? no mogę... ale jakaś prpopzycja ![]() Np. najabardziej prymitywnie można tak: no robiłem już tak... Zwraca mi "Obiekt nie obsługuje tej wartości lub metody"... -------------------- Pozdrawiam
(o) Igor Dirbach |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja zrobilem to tak:
java:
i teraz dajesz: <td id=kozak onMouseOver="op(kozak)" onMouseOut="up(kozak)">jhadjgdjug</td> i dziala -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
mam taki kod... -------------------- Pozdrawiam
(o) Igor Dirbach |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Pod IE nie działa?
Bo pod FF działa na 200% - właśnie sprawdziłem. Niestety nie moge teraz sprawdzić na IE, bo nie mam. BTW - nie GetElementById, a getElementById JS jest case sensitive. Pozdrawiam Ten post edytował Cysiaczek 15.08.2006, 14:37:25 -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:48 |