![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie prosze o pomoc, jestem zielony w php, a podobno latwo sie instaluje skrypty
Mam dostepny skrypt php.mailer.1.73 Osobe gotowa do pomocy dziekuje z gory. Pozdrawiam serdecznie |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pliki wystarczy skopiować na serwer i uruchomić :-) Zwykle jeśli coś trzeba konfigurować to strona z konfiguracją będzie dostępna po pierwszym uruchomieniu index.php lub install.php jeśli taki plik istnieje, dobrą praktyką prawie zawsze stosowaną jest dołączenie dokumentacji do tego typu skrytów - poszukaj instal.txt, help.html itp :-)
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wystakuje mi takie cos
ERROR: Config file "config/config.php" not found. You need to configure SquirrelMail before you can use it. Moze by mi Pan pomogl uruchomic? Bede bardzo wdzieczny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Informacja którą otrzymałeś to bład spowodowany brakiem pliku config.php - sprawdź czy na pewno taki plik istnieje i czy ścieżka do niego jest prawidłowa.
Łukasz -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:31 |