![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zalogowałem się za pomocą fsockopen(); do strony. Strona składa się z ramek. Nagłówek zostaje wyświetlony natomiast dana strona nie. Po zobaczeniu kodu widzę treść nagłówka + kod html strony do której próbowałem się zalogować. Niestety nie wiem gdzie jest problem i proszę o pomoc. Z góry dziękuję
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podaj fragment kodu - wówczas może ktoś zauważy błąd - jasnowidzami forumowicze nie są, a przyczyn może być wiele
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wedle życzenia
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fgets();
podajesz w swoim kodzie aby pobrał łańcuch o długości 128 bajtów, a może ta strona mawiększą długość i dlatego zwraca Tobie tylko kawałek... Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kod wygląda poprawnie a fgets tu nie ma nic do rzeczy bo jedzie w petli az do zakończenia pliku. nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy przypadkiem nie dobierasz sie do strony która zawiera definicje ramek? a z całą pewnoscią chcesz zeby te ramki zawierały treść taka jak oryginalna - tylko ze one mają wzglede odnosniki do poszczególnych ramek, chcaz zeby z twojej strony wyswietlały sie strony zawarte na innym serwerze musisz zmienic scierzki na bezwzględne z adresem do tamtego serwera.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
base w head nie pomaga, więc co proponujecie?
Ten post edytował lol666 22.08.2006, 11:16:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:46 |