![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 4 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moj html:
A to skrypt php:
Pod FF wszystko działa bez zarzutu. Pod IE pisze, ze strona zawiera bledy. Po kilknieciu na "szczegoly" otrzymuje taki blad: "Obiekt nie obsługuje tej własciwości lub metody". Probowalem szukac na forum, ale nie znalazlem nic, co by pomoglo (chybe ze cztery warianty tego byly). Skrypt ma wczytywac do div'a HTML zworcony przez php. Dlaczego tak sie nie dzieje? -------------------- Albi's Jogger - z pamiętnika młodego programisty
Orodlin Team Member |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 4 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... Juz wiem, dlaczego wczesniej mi to nie dzialalo, jak probowalem. AdvAJAX nie dziala pod IE 5.0. Chciaz na stronie glownej pisalo, ze bedzie dzialal :/. Teraz jeszcze testy pod opera. Wielkie dzieki.
-------------------- Albi's Jogger - z pamiętnika młodego programisty
Orodlin Team Member |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat AdvAJAX nie dziala pod IE 5.0 Działa ![]() ![]() Sprawdzałeś w konsoli błędów czy aby na pewno FF nie generuje błędu? ![]() Ten post edytował TomASS 14.08.2006, 21:50:53 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:20 |