![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chcialbym stworzyc skrypt ktory logowalby zarejestrowanych uzytkownikow do serwisu. Sprawa wyglada banalnie bo mozna by bylo to zrobic tak: [php:1:e2ecedd0b5]<?php if($login==$login1 || $haslo==$haslo1): echo("oki"); else: echo("blad"); ?>[/php:1:e2ecedd0b5] ale sprawa przedstawia sie inaczej gdyz ja w serwisie bede mial zauzmy z 50 osob ... jak to teraz zrobic szkoda sie chyba meczyc: [php:1:e2ecedd0b5]<?php if($login==$login1 || $haslo==$haslo1 $login==$login2 || $haslo==$haslo2 ..... $login==$login50 || $haslo==$haslo50 ): echo("oki"); else: echo("blad"); ?>[/php:1:e2ecedd0b5] Zwlaszcza ze mam plik np. liczba.inc w ktorym jest podany aktualny status zarejesrowanych ludzi czyli: [php:1:e2ecedd0b5]<?php include("liczba.inc"); if(.........................): else: ?>[/php:1:e2ecedd0b5] Tylko wlasnie co dalej?? Nie za bardzo wiem jak mam to zrobic Prosze o jakas rade lub tez Pomoc ![]() Z gory THx |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:59 |