![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Mam problem, otóż w jest stronka np; www.immortal.o7.pl - która ma interfejs niby Tibii, ale wysyla wszystkei swoej zgłoszenia na mail' Czy da sie napisać jakiś skrypt, badź program, aby tysiące razy skrypt wykonywał "nacisskanie" "loguj" i wysyłanie na jego mail'a pustych formularzy ? Czy mozan zrobić taki skrypt, co trzeba potrafic, i czy ktos by mnie nauczył ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co Ci wysyłanie pustych formularzy i to na dodatek tysiące takich?
Narazie przenoszę na właściwy dział. później zastanowię się co z tym postem zrobić. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć. Mam problem, otóż w jest stronka np; www.immortal.o7.pl - która ma interfejs niby Tibii, ale wysyla wszystkei swoej zgłoszenia na mail' Czy da sie napisać jakiś skrypt, badź program, aby tysiące razy skrypt wykonywał "nacisskanie" "loguj" i wysyłanie na jego mail'a pustych formularzy ? Czy mozan zrobić taki skrypt, co trzeba potrafic, i czy ktos by mnie nauczył ? [ot] Skorzystałeś z "usług" tej strony i hakneli Twoje konto? CZYTAJ REGULAMIN TIBII! [/ot] da się taki skrypt napisać. -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale napewno maja sprawdzanie czy pola w formularzu sa wypelnione
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
on chce miotacz maili napisac chyba
![]() no sory, dam mu (pisane z palca... moga być błędy)
dopasuj sobie ![]() troche nieetyczne praktyki ale cóż ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Athlan chciałbym, aby spamerzy takimi skryptami sie posługiwali
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehh... może lepiej jak by nikt niedawał kodów które masowo wysyłają emaile bo może jakiś "noob" wejść, skopiować kod i zacząć spamować.
Czyli jednym słowem tak powstają spammerzy ![]() Dziękuję, Babcia@Stefa -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mhm tak patrze na ten skrypt i doszedłem do wniosku, że ta pętla nie ma końca i po odpaleniu pliku index.php z tymże skyrptem w przeglądarce może pojawić się komunikat, że nie wykryto zakończenia skryptu. Ja tak miałem jak walnąłem przekierowanie w index.php do pliku innego, a z tego innego pliku dałem header('Location: index.php'); oczywiście błąd niezamieżony i niechcący
![]() btw. Babcia@Stefa byle n00b może napisać taki skrypt więc nawet jak by go tutaj nie było to i tak by ktoś go napisał...to jedna z prostszych rzeczy ![]() ![]() Ten post edytował Lee 14.08.2006, 15:40:17 -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to ja bym sobie zrobil to w javascripcie + ajax - dajesz np do wyslania 5 tysiecy maili - skrypt wysyla po 100, i wykonujesz to 50 razy ;]
-------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 17 Dołączył: 19.03.2006 Skąd: z kosmosu ;) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mhm tak patrze na ten skrypt i doszedłem do wniosku, że ta pętla nie ma końca i po odpaleniu pliku index.php z tymże skyrptem w przeglądarce może pojawić się komunikat, że nie wykryto zakończenia skryptu. Ja tak miałem jak walnąłem przekierowanie w index.php do pliku innego, a z tego innego pliku dałem header('Location: index.php'); oczywiście błąd niezamieżony i niechcący ![]() btw. Babcia@Stefa byle n00b może napisać taki skrypt więc nawet jak by go tutaj nie było to i tak by ktoś go napisał...to jedna z prostszych rzeczy ![]() ![]() Fakt że skrypt łatwy, ale dla początkującego który nigdy niesłyszał o takim czymś jak "php" to nawet będzie trudno wklejić kod do pliku (chociarz to lekka przesada ![]() @edit Może przy pomocy manuala ![]() Ten post edytował Babcia@Stefa 14.08.2006, 15:44:46 -------------------- Środowisko testowe (desktop) - Gedit, lighttpd, sftp, rsync, xfce4-terminal, chromium, firefox4 | System: Gentoo ~x86
O'Neill - serwer WWW @ lighttpd, links, nano, rsyncd, sftpd | System: Debian ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 10:58 |