![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i teraz problem jest taki ze wywolanie metody load obiektu cachecss ma powodowac wywolanie metody clean obiektu cleancss, jednak niby jest on wykonywany, ale nic nie zwraca.... chociaz w kazdym przypadku poowinien zwracac cokolwiek .. prosze o pomoc -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a tak zapomniałem. Wyświetlalem to, potem to usunelem ale ogolnie zwraca niezoptymalizowany plik css.....
przykladowo wczytuje ten plik Kod } /** * ID */ #main { width: 676px; margin: 0 auto; } #main img { border: 0px; } #headLeft { float: left; padding-bottom: 5px; padding-left: 10px; } #headRight { font-weight: bold; color: #BABABA; float: right; padding-right: 8px; } (....) jednak zwraca mi to samo, bez usunietych komentarzy... tak jakby regexp nie sprawdzal sie i zwracal input czyli to co weszlo do cleanera...na poczatku jak byla tylko klasa cleanera to dzialalo i czyscilo css z komentarzy, po polaczeniu juz tak nie jest.... -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 23:52 |