![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Profesjonalnie, szybko i tanio. Więcej informacji:
http://www.allegro.pl/item121090145_50xpr_..._gwarancja.html Również poza Allegro. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodajesz do katalogów, których strona główna ma w/w PR czy do kategorii, które taki PR mają?
ps. dla google ilość linków w katalogach nie ma już (powoli) większego znaczenia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodajesz do katalogów, których strona główna ma w/w PR czy do kategorii, które taki PR mają? ps. dla google ilość linków w katalogach nie ma już (powoli) większego znaczenia. Do katalogów.Gdyby to podstrony miały taki PR musiałbyś do ceny dopisać jeszcze jedno a może nawet dwa zera. Po dodaniu mojej strony do kilkudziesięciu katalogów podniosła się w google o 10 pozycji a ilość odwiedzin wzrosła o 30%. Po pozytywnych komentarzach allegrowiczów i ich mailach pozwolę nie zgodzić się z Tobą. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czyli stawiasz na ilosć - nie jakość. Ja dodałem do kilku i oglądalność wskoczyła o 200% + podwyższenie mojej strony przy kilku pozycjach dało top10 a nawet top5.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:49 |