![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klub Sportowy Poznań FC zaprasza do wzięcia udziału w konkursie na nowy herb zespołu.
Konkurs trwa od 12 sierpnia do 25 sierpnia bieżącego roku i jego celem jest wyłonienie najodpowiedniejszego dzieła, które być może stanie się nowym, oficjalnym herbem klubowym. Wziąć udział może każdy - amator, profesjonalista, kobieta, niepełnoletni - to nie ma znaczenia. Na zwycięzcę czeka nagroda pieniężna w postaci 150 złotych oraz klubowego szalika (bądź jego równowartość). Szczegółowe informacje o konkursie, wymagania co do prac oraz regulamin są dostępne na oficjalnej stronie konkursu: http://konkurs.poznanfc.pl Pozdrawiam -------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm... czy organizatorzy się przypadkiem nie pomylili? Nagroda 150 złotych + klubowy szalik?! Co to za "jaja"...?
![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy "kolory przewodnie" nie powinny zostać podane jako np. PANTONE ewentualnie CMYK ?
![]() Nagroda pieniężna, że powiem... skromna.... (btw. może warto o tym napisać na powiedzmy webesteem lub webhelp, no ewentualnie digart ?) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 435 Pomógł: 40 Dołączył: 16.02.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, już wymyśliłem coś, takie 2 małe dzieła:
1. http://img46.imageshack.us/img46/6128/kulikvn1.jpg 2. http://img46.imageshack.us/img46/694/beznazwy2fb9.gif (ekstra moim zdaniem) Oba oczywiście dostępne w formacie wektorowym i w palecie C - cielisty M - morski Y - jaśmin K - kakao . @tiraeth - jak coś to proponuje to dać na webhelp'ie, bo to przecież za wysoki poziom konkursu, żeby na webesteem dać:twisted: ![]() -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie, Panowie spokojnie... mniejsza o pieniądze liczy sie sława...
Cytat Dodatkową nagrodą jest podziw talentu pośród wszystkich zawodników klubu Poznań FC. Po prostu Śmiechu Warte ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 3 Dołączył: 18.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam jestes smiechu wart, jesli nie masz tyle rozumu, by uszanowac czyjas inicjatywe, to radze siedziec cicho i nie pisac bezcelowych, nabijajacych sie z innych, glupot.
Tymczasem znalezli sie chetni uczestnicy konkursu, a wyloniona, zwycieska prace mozna podziwiac pod tym adresem: www.konkurs.poznanfc.pl Ten post edytował ferr 27.08.2006, 19:23:24 -------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
Simplicity of web programming - ferrante.pl blog Functionite - szkolenia JavaScript |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim świetne logo wygrało
![]() Naprawde podziwiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tymczasem znalezli sie chetni uczestnicy konkursu, a wyloniona, zwycieska prace mozna podziwiac pod tym adresem: www.konkurs.poznanfc.pl Stare logo bardziej pod Hooligansów można było podpiąc .. bardziej mi się podobało niż to nowe, które nie bardzo do mnie przemawia.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
No no, naprawde bardzo ładne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no komus sie chcialo widze zrobic ;d 150 zł za cos takiego to i tak za duzo wiec nagroda wysoka
![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Logo ładne
![]() -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm 150 zł to za mało na takie logo? wydaje mi się ze cenę jest całkowicie w porządku. Bo w moim rozumowaniu grafik bierze za stronę tysiąc złotych gdzie jest o wiele więcej pracy (a to nie wygląda na kilka dni spędzonych w photoshopie, przez co nie chce powiedzieć ze logo jest brzydkie, wręcz przeciwnie jest super). Jak dla mnie konkurs jak najbardziej ok, a zwycięzca ma 150 zł w kieszeni i o jedną, całkiem niezłą prace więcej w portfolio.
Pozdrawiam Ten post edytował Dex1987 5.09.2006, 22:02:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś 80% pracy nad logo to praca głową (nie, nie tak jak Zidane) a reszta to dłubanie w programach. Wbrew pozorom wcale nie jest łatwo wymyślić oryginalne logo, i to jeszcze związane z firmą zleceniodawcy.
btw, logo raczej nie robi sie w photoshopie tylko w programach do grafiki wektorowej. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no może nie jestem grafikiem więc sie kłucił nie będę
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie tak dyskusja nie ma sensu
![]() Wiadomo, że za każdą kwotę można znaleźć grafika, który zaprojektuje logo: i za 15zł i za 15k zł. Jeśli komuś cena 150 zł odpowiada to jest ok. Uważam, że sama cena 150zł za logo dla drużyny piłkarskiej to jest dobra cena. Już wcześniej śledziłem tą dyskusję i trochę mnie dziwią osoby, które śmiały się z tego konkursu. Kurcze jest to jakiś tam amatorski klub, który chce mieć logo - chwała za to że jakąkolwiek nagrodę ufundowali i na prawdę nie rozumiem dlaczego się ludzie śmieją - ja sam, gdybym był grafikiem, chętnie bym dla nich logo wykonał nawet za darmo. To nie jest firma, żeby musieli płacić "normalną stawkę" i też nikogo nie zmuszają, żeby dla nich pracował. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się z athabusem. Często małe kluby piłkarskie nie mają w swych szeregach grafików, ani też często nie stać ich na jakieś profesjonalne studia. Nikogo nie zmuszali. Tylko zorganizowali konkurs i wyszło
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
Panowie - dokladnie
![]() Ciesze sie, ze logo bardzo dobrze sie przyjelo, nawet tutaj, u osob postronnych. Z wielka checia pokaze Wam projekt szalika z nowym herbem, kiedy takowy bedzie juz dostepny ![]() Pozdrawiam. -------------------- Praktyczne wprowadzenie do JavaScript dla poczatkujacych!
|
|
![]()
|
|
To miało być logo dla Poznań FC - Fan club, czy Lecha Poznań?!
Cytat Panowie - dokladnie . Liczy sie przede wszystkim inicjatywa, a nie poskomliwania 15-latkow, ktorzy raz dostali zlecenie za 300zl i mysla, ze sa super opiniotworcza elita w branzy. Wydaje mi się, raczej, że ten konkurs był dla 15 latków :| Tzn. wygrała nawet niezła praca, jednak nie za takie pieniądze! -------------------- Linkedin | ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To był konkurs. Nie zlecenie.
Zwróć na to uwagę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajne logo wygrało, podoba mi się.
Jak dla mnie tak dyskusja nie ma sensu ![]() Wiadomo, że za każdą kwotę można znaleźć grafika, który zaprojektuje logo: i za 15zł i za 15k zł. Jeśli komuś cena 150 zł odpowiada to jest ok. Uważam, że sama cena 150zł za logo dla drużyny piłkarskiej to jest dobra cena. Już wcześniej śledziłem tą dyskusję i trochę mnie dziwią osoby, które śmiały się z tego konkursu. Kurcze jest to jakiś tam amatorski klub, który chce mieć logo - chwała za to że jakąkolwiek nagrodę ufundowali i na prawdę nie rozumiem dlaczego się ludzie śmieją - ja sam, gdybym był grafikiem, chętnie bym dla nich logo wykonał nawet za darmo. To nie jest firma, żeby musieli płacić "normalną stawkę" i też nikogo nie zmuszają, żeby dla nich pracował. Chcesz pracowac za darmo? Kurcze mógłbym Cię zatrudnić ![]() Co do konkursu to była to tak zwana tania deska ratunkowa. Klub nie miał pieniędzy na profesionalne studio reklamy więc zorganizował konkurs... -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:09 |