![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
plik - logowanie.php
plik - index.php (sprawdzanie sesji)
Problem polega na tym ze po poprawnym wpisaniu hasla,dostaje komunikat: "Nie jestes zalogowany, zaloguj sie" Wiec wracam i ponownie wprowadzam haslo i ponownie przenosi mnie na strone logowania i wszystko zaczyna sie od poczatku,i tu kolo sie zamyka.po zalogowaniu powinien pokazac komunikat ,przynajmniej takie bylo zalozenie "Test Skryptu Autoryzacji w php" Ucze sie dopiero php( probuje ![]() Wiem ze dla nie ktorych bedzie to banalny blad, ale dla mnie zielonego jak trawa na wiosne jest upierdliwy ![]() sprawdzalem na 3 serwerach i wszedzie ten sam blad,wiec musialem cos spartolic ![]() dziekuje i prosze o wskazowke ![]() Ten post edytował greq 12.08.2006, 09:57:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w pliku logowanie nie widze zeby bylo session_start(); pozdro
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziekuje Eai
![]() heh taki maly ale upierdliwy blad ![]() Jeszcze male pytanie,dlaczego nie zawsze wczytuje strone po zalogowaniu,mam komunikat wrong password albo problem opisany wyzej,ale jak 2-3 krotnie wpisze haslo to dziala?. A zalogowanie besposrednio z podstrony jest prawie niemozliwe mimo przekierowania na strone logowanie.php i wpisywaniu hasla. plik logowanie.php
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
no dziala lepiej
![]() dziekuje |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:10 |