![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałem zrobić następujący problem - napisałem sobie skrypcik, który pokazuje zawartość pliku w katalogu.
niestety jak chciałem dodać informację o wielkości plików poprzez filesize(). Ale otrzymuję następujący komunikat: Kod Warning: filesize() [function.filesize]: stat failed for tekstowy.txt in c:\usr\krasnal\www\katalog\index.php on line 28
tekstowy.txt Ten post edytował sowi 11.08.2006, 13:42:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 504 Pomógł: 2 Dołączył: 31.03.2006 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chciałem zrobić następujący problem - napisałem sobie skrypcik, który pokazuje zawartość pliku w katalogu. Ktos kiedys mial sygnature mowiacym o tym ze jesli debugowanie to proces usuwania bledow to czym jest programowanie ![]() ![]() Co do skryptu to jesli sie nie myle funckja read dir zwraca basename pliku, wiec przy filesize musisz podac tez katalog a nie nazwe samego pliku. Sprobuj tez tutaj -------------------- "Wizja czasu jest szeroka, lecz kiedy sie przez nia przechodzi, czas staje sie waskimi drzwiami"
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:03 |