![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pobierajac i zapisujac dane do bazy danych dostaje zamiast polskich znaczkow "?", dlaczego?! baza ma ustawiony charset latin2... jesli do bazy recznie wprowadzam dane z polskimi znakami to dane te sa tam przechowywane poprawnie, ale podczas pobierania znow dostaje znaki zapytania ;/... pomocy!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 114 Pomógł: 0 Dołączył: 6.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podobny temat tutaj
Może się Tobie na coś przyda ![]() Kiedyś też miałem taki problem, z tego co pamiętam to ustawiłem w mecie zamiast ISO 8859-2 , Windows-1250 i wszystko było ok. Jednak takie ustawienie nie jest zalecane ponieważ z niewszystkimi przeglądarkami takie kodowanie współpracuje. Działa na IE na FF ale na innych to nie wiem.. Ten post edytował =kokos= 9.08.2006, 17:08:09 -------------------- Początkujący
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze poprawic tytul topiku -- ten jest niezgodny z regulaminem
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:07 |