![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Suchedniów k/Kielc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
miałem zrobic wystawianie aukcji na allegro z panelu administracyjnego stronki... przygotowałem skrypty php, u mnie na kompie (win xp + apache 2.0.55 + php 5.0.4) wszystko działa jak należy, używam biblioteki SOAP w jądrze php.... ale po wgraniu na serwer (FreeBSD 5.4-STABLE + Apache 2.0.54 + php 5.0.4) jest błąd "500 Internal Server Error" błąd wyskakuje gdy próbuję użyć metod doNewAuction, doNewAuctionExt, doCheckNewAuction natomiast zalogować się mogę bez problemu, również działa mi metoda doGetSellFormFields błąd jaki wyskakuje to jest błąd apacha, a na tym się niestety nie znam, więc nie wiem co może go powodować metodę doNewAuction wywoływałem z różnym zestawem argumentów, nawet ze wszyskimi pustymi (podejrzewając, że jest problem z wysłanie większej ilości danych) ale niestety nigdy nie otrzymałem odpowiedzi od allegro, zawsze ten błąd no i nie mam pojęcia co jest nie tak.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jest jakiś problem z socket'ami ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Suchedniów k/Kielc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mógłbyś rozwinąć temat? bo niestety nie wiem o co chodzi...
//edit nie jestem administratorem tego servera, jest to hosting w małej lokalnej firmie, mam kontakt z adminem i jeśli jakaś zmiana konfiguracji serwera może pomóc to mogę mu podsunąć to rozwiązanie ale sam się na tym nie znam, nie wiem co może powodować błąd 500... Ten post edytował Droopy 18.08.2006, 18:48:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 01:00 |