![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() mam problem chce zrobic rozpoznywanie emotikonek wiec...poszukalem na forum i znalazlem tutka no i przystapilem do pracy moj efekt Warning: main(buzka.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/accounts_r/raffal/public_html/sysnews2.php on line 68 Warning: main(): Failed opening 'buzka.php' for inclusion (include_path='.:/var/iws/php/php4-fcgi/lib/php') in /home/accounts_r/raffal/public_html/sysnews2.php on line 68 tak wyglada class.php
a tak config.php
a tak wywoluje
moge prosic o pomoc.......... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Warning: main(buzka.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/accounts_r/raffal/public_html/sysnews2.php on line 68Warning: main(): Failed opening 'buzka.php' for inclusion (include_path='.:/var/iws/php/php4-fcgi/lib/php') in /home/accounts_r/raffal/public_html/sysnews2.php on line 68 Zła ścieżka do pliku.. Trudno sobie przetłumaczyć.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to to ja wiem ale nie wiem czego sciezka i gdzie ja zmienic
plik config.php mam tam gdzie index.php i systemnews2.php tak samo class.php emotikonki mam w folderze buzki ![]() i mam jeszcze pytanie jak dodac zeby pod polem tekstowy znalazly sie buzki i po kliknieciu na nie doaly sie do pola tekstowego w asp bylo latwo a jak jest tu? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to jest buzka.php? Na pewno to chcesz includować, czy może plik: class.php?
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
wlasnie calss jeszcze nie umiem i to robilem z tutka i tak tam było
http://www.webinside.pl/php/tutoriale/28 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eeee... Ale ja się pytam, czy jesteś pewny, że doby plik includujesz. Bo mówisz że:
Cytat A ja nigdzie w twoim opisie problemu nie widzę nawet słowa, na temat pliku buzka.php. Za to jest wspomniane o pliku class.php w którym jest klasa "buzki" - więc na 90% to ten plik miałeś zaincludować. Najlepiej wklej jakąś większą część pliku sysnews2.php [EDIT] A jednak na 100%. Cytat z twojego tutoriala: Cytat zapisujemy w pliku buzki.php i gotowe. Ty zapisałeś jako class.php Ten post edytował Kicok 8.08.2006, 20:54:26 -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
jezeli cie dobrze zrozumialem mialem zmienic nazwe class.php na buzka.php
i tak zrobilem............. ekekt tego............. Warning: main(buzka.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/accounts_r/raffal/public_html/sysnews2.php on line 68 Warning: main(): Failed opening 'buzka.php' for inclusion (include_path='.:/var/iws/php/php4-fcgi/lib/php') in /home/accounts_r/raffal/public_html/sysnews2.php on line 68 czyli to samo Jezeli cie dobrze zrozumialem pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:06 |