![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisalem klase do obslugi sesji, korzystam z niej w przypadku logowania userow. skrypt moj wyraza koniecznosc
![]() ponizej moj kod, moze pomoze w wyjasnieniu mi tego tematu:
kazda pod strona wywoluje konstruktor, a przed skonczeniem wykonywania skryptu wywolywana jest funkcja close. w miedzyczasie jesli flaga wskazuje na wylogowanie wywolywany jest kill... dlaczego to nie dziala tak jak chce?!:D |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://php.net.pl/manual/en/function.session-destroy.php
Zobacz tam, najbardziej w tych komentarzach pod tekstem, sa tam sposoby pełnego niszczenia sesji. P.S. Nie wiem czy session_regenerate nie musi miec aktywnej sesji żeby działac -------------------- I amar prestar aen
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przed zniszczeniem sesji można wyczyścić jej tablicę (a nuż się nie uda jej zniszczyć
![]()
--EDIT-- są jakieś przypadki kiedy nie zadziała session_destroy()? Ten post edytował Athlan 7.08.2006, 10:15:40 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie mam wrazenie ze nie dziala
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A próbowałeś dać :
![]() Może potem(po session_destroy() ) spróbuj wyświetlić zmienną z sesji i zobaczysz czy będziesz jakaś wartość w niej, wtedy będziemy mieli pewność że to problem w sesji. P.S. zreszta wydaje mi sie że problem leży w tej cześci kodu:
spróbuj dać tak (od razu mówie że nie wiem czy pomoże ale można spróbować :-P)
Wydaje mi sie że nie możesz dać regenerate_id jeżeli już nie masz sesji bo ją linie wyżej niszczysz. W tym według mnie tkwi problem. Ten post edytował Alkagar 7.08.2006, 13:13:03 -------------------- I amar prestar aen
|
|
|
![]()
|
|
zadna z podanych w linku porad nic nie daje ;/...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:51 |