![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
Jestem tu nowy, a zawędrowałem do was, ponieważ mam pewien problem. Otóż muszę napisać stronę (strona już jest - został tylko ten mały skrypcik ![]() ![]() Generalnie chodzi mi o samą zależność adresu IP od kraju w którym ktoś się znajduje - reszta, jak mniemam powinna już być prosta ![]() Z góry dzięki za wszelką pomoc ![]() Ten post edytował M@Ti 6.08.2006, 00:32:01 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapoznaj się z projektem IP-to-Country
Oraz z [Klasa] Scout 1.8.0, Detekcja OS, Browsera i geolokalizacja |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz tez sprobowac bez uzycia bibliotek funkcji gethostbyaddr().
np: echo gethostbyaddr( $_SERVER['REMOTE_ADDR'] ); -------------------- Działam w OpenSolution.org, autor Quick.Cms i Quick.Cart już od ponad 10 lat
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IP-to-Country - świetna rzecz!! Dzięki
![]() a o gethostbyaddr zupełnie zapomniałem!! Może się tez przydać ![]() Jesteście wiely ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:09 |