![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Niechce wam zawracać głowe pierdołami, ale niemoge se poradzić z tym problemem ![]() Oto Kod: php:
Wyskakuje taki błąd: Cytat Problem podczas wykonywania zapytania: No database selected Oczywiście ładnie pięknie połączyłem się z bazą I co NAJLEPSZE w tym wszystki to ,że ucina mi z tym błędem dalszą treść strony i jakoś inne skrypty na mojej stronie pobierają na tej samej zasadzie dane ... :/ Co zrobiłem źle ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No a wybierasz gdzies te baze?
http://pl.php.net/manual/pl/function.mysql-select-db.php Najwyraźniej nie. A nawet jesli wybierasz to moze ci nie wybiera. daj tez mysql_error() po wyborze (jesli jest) -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie że łącze się i na 100% wybieram dobrą baze i inne pierdoły :
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 2 Dołączył: 30.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj
Ten post edytował Ziels 6.08.2006, 07:33:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 06:50 |