![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<a href="?wiecej=1&id=1">Więcej ...</a></td></tr>
jak poprawic powyzszy kod tzn podkresla mi znak & i = ora id -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakie masz ustawione `doctype`?
-------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wielkie dzieki juz działa
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2004 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponowałbym przeczytać jakiś poradnik na temat xhtml. Wiem że jest taki w sieci, który wyjaśni wszystkie Twoje problemy jeżeli chodzi o to zagadnienie.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo polecam ten kurs. Świetnie jest tam opisane co wolno, czego nie, o krzyżowaniu znaczników i innych ważnych zasadach dotyczących xHTML.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2004 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładnie o tej stronie myślałem. Również polecam.
|
|
![]()
|
|
Dzieki wlasnie go przejrzałem i tez mi sie spodobał bede sie musiał w niego bardziej zagłębic
![]() -------------------- |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Ja robie tak : caly tekst, ktory ma zostac wyrzucony na ekran wpisuje do jakiejs zmiennej, np. $html, a na koncu daje :
echo str_replace ("&", "&", $html); i wtedy sie nie martwie, jezeli gdzies w <a href> pojawi mi sie znak & |
|
|
![]()
|
|
Bez sensu. Zdecydowanie wygodniej jest zamienić to ręcznie i się więcej nie martwić.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:14 |