![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Treść błędów
Cytat Notice: Undefined variable: conn in c:\program files\easyphp1-8\www\wybor.php on line 21 Notice: Undefined variable: pass in c:\program files\easyphp1-8\www\wybor.php on line 23 Notice: Undefined variable: dzial in c:\program files\easyphp1-8\www\wybor.php on line 27 A tutaj wklejam plik
nie wiem co jest nie tak, a wolę nie mieszać, używam teraz easyphp 1.8, czy koniecznie muszę instalować stare oprogramowanie? Tutaj mam wszystko w jednym programie, a tak muszę wszystko oddzielnie instalować ![]() Ten post edytował sam001 5.08.2006, 08:12:52 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to nie są błedy krytyczne czy coś ale zeby sie ich pozbyć wyłac raportowanie błędów.
albo masz gdzies puste zmienne . zrob jakiegos if co zprawdza czy zmienna jest pusta jezeli tak to dajesz jej nul jezel nie to zostawiac to co ma... ja tak robie np
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedź, ale jakbyś mógł poprowadzić kroczek po kroczku co mam zrobić byłbym wdzięczny. Teraz siedzę i patrzę tylko w ekran.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat to nie są błedy krytyczne czy coś ale zeby sie ich pozbyć wyłac raportowanie błędów. To nieznaczy, że błędy znikną, poprostu przestaną się wyświetlać ![]() ![]() Cytat albo masz gdzies puste zmienne . zrob jakiegos if co zprawdza czy zmienna jest pusta jezeli tak to dajesz jej nul jezel nie to zostawiac to co ma... ja tak robie Tutaj masz rację - dobre jest coś w tym rodzaju ![]() Najczęstrze błędy pkt 7 powinno pomóc, jeśli zastosujesz to (isset) na liniach w których wyskakują Ci błędy. Ten post edytował TomASS 5.08.2006, 09:22:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
To nieznaczy, że błędy znikną, poprostu przestaną się wyświetlać dziekuje bardzo za dobra rade, dodam ze wszysciutenko juz dziala ![]() ![]() Tutaj masz rację - dobre jest coś w tym rodzaju ![]() Najczęstrze błędy pkt 7 powinno pomóc, jeśli zastosujesz to (isset) na liniach w których wyskakują Ci błędy. ![]() dzięki! Pochwała dla tego Pana! ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 02:53 |