![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z nudow w 10 min napisalem generator tokenów
przykład: http://qmple.pl/templates/token.php a oto super zaawansowany i obiektowy kod w php10 ![]()
a macie, z nudów zrobiłem bo już nie mam nic do roboty... użycie:
dodajemy pole formularza typu TEXT o nazwie "token" i sprawdzamy:
pamiętajmy o wystartowaniu sesji, gdyż tak jest przekazywany kod z tokenu pozdro ![]() ---EDIT--- no, token jest łatwy do rozbrojenia (czekam na skrypcik rozbrajający go w zamian ![]() pozostawia wiele do życzenia, jak bedzie mi sie na tyle nudzić że koniec to ![]() ![]() to ma na celu pokazać początkującym jak takie coś się robi i na jakiej zasadzie działa ![]() Ten post edytował Athlan 4.08.2006, 12:59:48 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki, przyda się.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw NOTIC
![]()
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 3 Dołączył: 21.04.2007 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje zmienić
header ('Content-type: image/png'); na header ('Content-type: image/gif'); -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 09:22 |