![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie znam js i mam pytanie jak zrobić tak żeby po zaznaczeniu pola 'osoba prywatna' pojawial sie jakis kod html pod tym polem INPUT, to samo dot pola 'firma'
ten kod html to będą dodatkowe pytania (np nip regon pesel) <INPUT TYPE="radio" NAME="abonent_id" VALUE="osoba prywatna">osoba prywatna<br> <INPUT TYPE="radio" NAME="abonent_id" VALUE="firma">firma prosze o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Tu masz na select, ale zasada dzialania jest podobna:
http://forum.webhelp.pl/viewtopic.php?p=629971#629971 -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wierze CI ale ja jestem w js laikiem i ledwo cos z kodu js rozumiem, a juz analogicznie tego nie przetworze
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:45 |