![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakich styli użyć aby pole
było takiej samej wysokości i szerokości pod FF, IE i Operą? Nie mogę sobie z tym poradzić.. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ustawiasz width to nie dawaj size. Wywalo font-size. Jeśli jednak chcesz to mieć to ustawy wysokość inputa.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak ustawiasz width to nie dawaj size. Wywalo font-size. Jeśli jednak chcesz to mieć to ustawy wysokość inputa.
Różni się. Sam sprawdź. Napsi TEST jest w różnych miejscach względem lewego górnego rogu pola input. Rozwiązałem problem w ten sposób
EDIT: Mam jeszcze problem z uzyskaniem tej samej szerokości. Ten post edytował J4r0d 1.08.2006, 10:46:41 -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Np. tak:
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
Np. tak:
To nie działa. Sam zobacz: ![]() -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 614 Pomógł: 7 Dołączył: 10.11.2003 Skąd: Rzeszów/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A masz cos jeszcze w tym arkuszu?
-------------------- Pokaż kod = Pokaż CAŁY kod, najlepiej działający na jakimś serwerze.
Fanatycy | glazar.info | semantyka | HTML i XHTML FAQ |
|
|
![]()
|
|
A masz cos jeszcze w tym arkuszu? Tak. Dlatego musze mieć równe inputy, żeby to jakoś wyglądało. Na razie wykomentowałem reszte i próbuje dojść bawiąc się jednym. Udało mi się w ten sposób ale nie wiem, czy nie ma czegoś prostrzego:
-------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:50 |