![]() |
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam!
Chciałem wysłać kilka plików jednocześnie i mam pewien problem. Chciałem najpierw wyświetlić to co jest przechowywane w tablicy. Napisałem taki skrypt:
Bez pętli działa tak jak powinien, natomiast nie wiem czy w ogóle można coś takiego j.w. zastosować. Jeśli można to gdzie robię błąd? A jeśli nie to może ktoś zna jakiś inny sposób. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i tak przy okazji... źle generujesz formularz... powinno być:
i potem w foreach" title="Zobacz w manualu php" target="_manual prelistujesz wszystkie dane pozdrawiam ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w formularzu
<input name="plik[]" type="file" class="pole" /> i takie efekt: Kod Array ( [0] => IMG_3338.JPG [1] => IMG_3339.JPG ) Array ( [0] => image/jpeg [1] => image/jpeg ) Array ( [0] => C:\WINDOWS\TEMP\php36F9.tmp [1] => C:\WINDOWS\TEMP\php36FA.tmp ) Array ( [0] => 0 [1] => 0 ) Array ( [0] => 1027022 [1] => 1009040 ) nie da sie inaczej? pogrupowac dane odnosnie jednego pliku w jedna tablice? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 09:54 |