![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Natrafiłem na pewien problem, pobieram pewną stronę cURL'em i chce aby wszystkie cookie wysłane przez tę stronę były zapisywane w cook.txt, tak wygląda mój kod cURL'a:
Na serwerze linkusowym wszystko działa ok, cookie są zapisywane do pliku cook.txt lecz problem występuje pod windowsem. Po wykonaniu wywołania plik cook.txt jest zupełnie pusty a powinien być zapełniony cookies'ami. Czy ktoś miał podobny problem lub/i wie jak go rozwiązać ? Pozdrawiam Ten post edytował Diwi 31.07.2006, 13:50:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 698 Pomógł: 3 Dołączył: 28.03.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj ścieżkę bezwzględną do wszystkich plików. Wiem, że pod windowsem wszędzie trzeba tak robić, nawet przy uploadzie plików. Twój plik cook.txt prawdopodobnie znajduje się w katalogu głównym apache...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, to rozwiązało problem.
Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 03:53 |