![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet tu na forum "obiło mi się o oczy"
![]() Aby uzyskać za pomocą for" title="Zobacz w manualu php" target="_manual coś takiego:
wystarczy:
A jak uzyskać coś takiego w nazwie zmiennej?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A słyszałeś może o zmiennych zmiennych ?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dorzucę od siebie też takie rozwiązanie:
Pozdrawiam! -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: Bulowice nearby Wadowice (E), Oświęcim (W) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytałem o zmiennych zmiennych. Próbowałem $sl{$i} ale coś mi nie wychodzi.
// Za bardzo się rozpędziłem i nie sprawdziłem, wyświetlało zwykłe liczby Ten post edytował Coolmax 30.07.2006, 22:02:07 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2003 Skąd: Giżycko / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można też próbować eval()'em.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:14 |