![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moja funkcja pokazujaca divy uzywa sie jej tak: <a href="java script:pokaz('cc');"> i wtedy div o id rownym cc pokazuje sie, ale jezeli jeszcze raz klikniemy na link to zniknie nam to okienko tylko teraz jest problem, bo moge sobie zrobic 100 okienek, ale chcialbym aby na klikniecie w jedno okienko reszta sie chowala:
no ale nie wiem jak odwolac sie do kk bo wszystko jest git, ten fragment kk<>'aa', Jak odwolac sie do zmiennej kk?? thx za odpwowiedz ![]() -------------------- _tworzenie stron www tanio Lublin - tworzenie stron www, tanio, szybko, solidnie, własny CMS.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co zrozumiałem to zawsze tylko jedno okienko ma być wyświetlane. Więc najlepiej było by zapamiętać które jest aktualnie widoczne, a po kliknięciu w na odnośnik chować tylko to jedno i wyświetlać inne.
Ale nie jestem pewien czy o to Ci chodziło... Ten post edytował my_identify 30.07.2006, 12:48:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:23 |