![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2003 Skąd: Łańcut Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hejka
Mam kilka serwisow znajduja sie one na jednym serwerze ale podpiete do roznych domen i niestety sa traktowane jak na odzielnych serwerach i nie moge normalnie zaincludowac, a URL fopen wrappers jest wylaczone. We wszystkich serwisach chcialem uzyc jednej funkcji, to do czego sluzy jest nie istotne. Plik ze wspomniana funkcja znajduje sie na jednym z serwisow i teraz pytanie. Jak zaincludowac ten plik tak abym mogl normalnie uzywac tej funkcji. Uzywam czegos takiego co znalazlem w manualu ale to ma chyba zastosowanie tylko do samego htmla
Gdy chce uzyc funkcji wyswietla mi Fatal error: Call to undefined function: nk() in /t.php on line 8 W funkcja w pliku jest normalnie napisana w <? ?>, gdy usune te znaczniki to skrypt includujacy wyswietli mi poprostu kod funkcji. Pomozcie :-) -------------------- Raporty finansowe zawierające: bilans, rachunek zysków i strat w Excelu ... raporty finansowe
Skany sprawozdań finansowych z Monitora Polskiego B. Cztery roczniki ... Monitor Polski Analiza finansowa firmy w 10 minut za pomocą 134 wskaźników ekonomicznych ... Analiza finansowa |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 01:15 |