![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <div class="msg_box" id="msg_box"> <div class="msg_box_l"></div> <div class="msg_box_m" id="msg_m_box">Loading ...</div> <div class="msg_box_r"></div> </div> jezeli za pomoca javascriptu pokazuje msg_box to nic mi nie pokazuje.... jak mam to rozwiazac ? mialem kiedys problem taki alen ikt nie pomogl prosze o pomoc -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakiego skryptu JS używasz? Jak wyglądają definicje stylów ukrywające ten element?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
styl
Kod /** * Message Box */ div.msg_box { font: bold 11px Tahoma; color: #22515b; position: fixed; left: 25px; top: 0px; display: none; } div.msg_box_l { background-image: url( 'images/msgbox_l.gif' ); width: 7px; height: 34px; float: left; } div.msg_box_m { background-image: url( 'images/msgbox_m.gif' ); height: 18px; float: left; text-align: center; padding: 8px; } div.msg_box_r { background-image: url( 'images/msgbox_r.gif' ); width: 7px; height: 34px; float: left; } js Kod this.msgBox = function( type, msg ) { document.getElementById( 'msg_m_box' ).innerHTML = msg; switch( type ) { case 'HIDE': document.getElementById( 'msg_box' ).style.display = 'none'; break case 'SHOW': document.getElementById( 'msg_box' ).style.display = ''; break } } jeszcze wywoluje to tak (testowo) -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj do specyfikacji CSS i zobacz jakie wartości może przyjmować własnośc 'display'. Problem polega na tym, że korzystasz z przyjętej przez własne widzimisie własności, nie istniejącej w specyfikacji.
Ten post edytował mariuszn3 29.07.2006, 12:10:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj do specyfikacji CSS i zobacz jakie wartości może przyjmować własnośc 'display'. Problem polega na tym, że korzystasz z przyjętej przez własne widzimisie własności, nie istniejącej w specyfikacji. http://www.w3.org/TR/REC-CSS2/visuren.html#display-prop Masz tu przecież "none". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 0 Dołączył: 22.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Akurat chodziło mi o tą drugą wartość.
|
|
|
![]()
|
|
ok chlopaki juz sobie poradzilem, robilem tak w przypadku jak mialem aktywna warstwe i pusta wartosc sie sprawdzala, tutaj nie, dzieki wielkie
![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 08:30 |