![]() |
![]() |
-guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witajcie. Mam taki problem- chciałbym mieć możliwość dodawania podstron i dodawania nieskończenie wielu podkategorii (jakaśtam podstrona byłaby kategorią nadrzędną)- jeśli napisałem niewyraźnie, to ten przykład powinien to zilustrować:
Kod Jakaś tam strona (nadrzędna) | ->Podkategoria pierwszego rzędu | ->Podkategoria drugiego rzędu (...) Kolejna Podstrona narzędna (...) aby nie było, źe czekam na gotowca, przedstawię tabelę, ktorą zrobilłem:
gdzie parent= id kategorii nadrzędnej, a sid= linkowi wywołującemu (index.php?strona=strona_nadrzedna&id=numer_sid) Problem w tym, że nie potrafię wyświetlić w panelu admina tych podstron(zresztą nie tylko, jakąś mapę podstron też przydałoby się zrobić), bo albo wyświetla tylko kategorię pierwszego rzędu, albo wogóle- czy móglby ktoś podać jakiś prosty kod- samą logikę, zapytanie, cokolwiek- ja już potem postaram się to rozbudować. Z góry dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj na forum: rekurencja , kategorie , mother_id , drzewka
Troszkę tematów na temat wyświetlania "drzewka" było ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:23 |