![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Tak jak już wspomniałem dziś obchodzimy System Administration Day i z tej okazji chciałem złożyc życzenia wszyskim administratorom php.pl. Oby było jak najmniej padów maszyn, żeby praca przy nich nigdy nie sprawiała problemów i by była źródłem doświadczenia i przyjemności
![]() ![]() Pozostaje mi miec też tylko nadzieje że serwer php.pl jest w lepszym stanie niż ten i racuje się na nim sprawie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dołączam się do życzeń i tak powiem:
TAK TRZYMAĆ KOLEDZY I KOLEŻANKI ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wzniose toast za Wasze zrdowie szklaneczką niegazowanej wody mineralnej, którą mam dzieki mojemu szefostwu. Za ich zdrowie też zaraz wypije.
-------------------- bigZbig (Zbigniew Heintze) | blog.heintze.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, jak nie lubiałem adminów tak nie będę lubiał. Ciekawe kiedy będzie dzień user'a, n00b'a itp.
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkiego najlepszego - niech wam praca lekką i przyjemną będzie
![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję w imieniu wszystkich administratorów php.pl
![]() ![]() -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
A co mi tam - tez życzę wszystkiego najlepszego
![]() -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, jak nie lubiłem adminów tak nie będę lubił. Ciekawe kiedy będzie dzień user'a, n00b'a itp. Jak nie lubiłem błędów ortograficznych, tak nie będę ich lubił ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
hepi berfsd... TFU! hepi adminsdej tu ju! hepi adminsdej tu ju!
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hepi bertej adminisdej...
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Święta, święta i po świętach
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja zycze duzo pracy, brak prądu w serwerowni i inne najgorsze awarie jakie mogą być. takie zdanie mam ja shpyo
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, acztery, nie dziwię się. Ale popatrz z okazji sysadminday dostałeś ode mnie 10%. Nie cieszysz się?
![]() -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(acztery) a ja zycze duzo pracy, brak prądu w serwerowni i inne najgorsze awarie jakie mogą być. takie zdanie mam ja shpyo Seaquest, czyżby multiaccount ? -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Seaquest, czyżby multiaccount ? Jak znam błędy... Cytat a ja zycze duzo pracy, brak prądu w serwerowni i inne najgorsze awarie jakie mogą być. takie zdanie mam jak shpyo Więc myślę, że nie ma się co podniecać ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bez komentarza a tu sciema ze to za cos innego tylko dziwne ze jak sprawdzalem dzis rano to mialem 60% a tu nagle 70 z wczorajsza data......
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mi sie nie wydaje - @acztery piszac w "ferworze tlustego dowicpu" ( wg niego
![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Załóżmy, że nie jest godzina 1:02 i jeszcze mogę złożyć życzenia
![]() najlepszego |
|
|
![]()
|
|
Strife wątpie, chyba każdy tutaj umie pisać po polsku. Chyba każdy nie głupi wie, że jak składa się z trzech liter j a k ...
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
dobra koniec już
![]() dzien juz dawno sie skonczyl juz mozna gnoic normalnie adminów ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 11:39 |