![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiedziałem dokładnie do jakiego działu to wrzucić
![]() W każdym razie z tego co mi wiadomo Allegro ma (a może już nie ma) wiele dziur w systemie. Chciałbym zapłacić u nich kartą online, jest SSL, ale mimo to nie wiem, czy mogę płacić przez to bezpiecznie. Co sądzicie o zabezpieczeniach systemu płatności Allegro? Moim zdaniem SSL wszystkiego nie rozwiązuje. |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Jak nie masz zadnych trojanów na kompie to mozesz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Co do płatności w allegro to nie miałem nigdy żadnych problemów. Dla bezpieczeństwa jednak zawsze skanuje kompa i starm sie korzystać z kompów w kafejkach. Aby już mieć pewność ze nikt nie "wyczyści" Tobie kaski proponuje założyć drugo rachunek do karty online i przelewać tam tylko tą kwotę potrzebną na zakupy. To działa!!!! cheers foxer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Ja używam i bardzo sobie chwalę, więc nie ma co czekać tylko korzystać;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:41 |