![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem, ze nie wiem jak zmienic ilosc produktow w koszyku.. Chodzi o to, ze wchodze w koszyk, tam pokazuje mi sie cala lista produktow, które uzytkownik sobie wrzucil do koszyka (pobierana z bazy danych). Dałem pole input, gdzie pokazuje jaka jest ilosc danego produktu i chcialbym zeby zrobic cos takiego, ze zmieniam ilosc produktu klikam przycisk i on mi zmienia. Problem moj polega na tym, ze każdy produkt, którego pokazuje ilosc w inpucie ma te sama nazwe (juz tlumacze na polski ![]()
Problem polega na tym, ze nie wiem jak zrobic zeby skrypt wiedzial o ktory mi produkt chodzi (tzn. w ktorym produkcie ma byc zmieniona ilosc). Bo jak wyswietlam produkty to jak powyzej... Ma ktos moze jakis pomysl?? -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całość okładasz w <form> i dodajesz <input type="submit">. Wysyłasz nowo wpisaną ilość do skryptu, który UPDATEuje bazę i zmienia ilość produktów.
Ale w takim wypadku musisz coś pokombinować z tym id produktu żeby go inaczej przekazać. Ja na oko zazwyczaj robię tak jak wyżej. Ten post edytował cadavre 27.07.2006, 23:59:20 -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 19:03 |