![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taką oto klase którą pobieram dane pierwszego wpisu z wybranej tabeli
no i jak przerobić tą klase żeby pobierała wszystkie wpisy z danej tabeli...widziałem w kursie taki przykład (co pobiera wszystkie dane) ale nie umiem tego skryptu tak przerobić bo tamten był pod PostgreSQL i trochę inaczej wyglądał ![]() -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak ciężko poszukać?
![]() Temat: phpPobieranie wartosci CAEGO zapytania do zmiennej To powinno cię naprowadzić na to co musisz zmienić. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
liniowo to już dawno wiedziałem jak, mi chodzi o OOP
![]() poradziłem sobie sam ![]()
OOP rządzi bo teraz nie musze za każdym razem wpisywać tego całego kodu (mysql_query i mysql_fetch_assoc) tylko pisze
i już mam ![]() jeszcze raz napisze, że OOP jest super ![]() Pozdrawiam Ten post edytował Lee 27.07.2006, 19:59:41 -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żeby wyświetlić dane i pobrać ilość rekordów w wyniku 2 razy zostaje wykonane to samo zapytanie, niepotrzebnie.
![]() Ten post edytował Jim 27.07.2006, 18:13:11 |
|
|
![]()
|
|
Tamta funkcja nie jest mi potrzebna, ale dzięki za fatyge aby mnie poinformować o moim niezamiezonym błędzie
![]() Pozdrawiam -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
lekki OT:
Cytat ("Błąd w 14 linii"); ("Błąd w 15 linii"); ("Błąd w 20 linii"); No to teraz dodaj sobie cos na początku skryptu, albo gdzies w srodku i.... caly system komunikatow szlag trafil... i musisz poprawiac wszystkie linie. Ale jak zwykle z pomocą nadchodzi nieoceniony manual: http://pl.php.net/manual/pl/language.const....predefined.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ten "skrypt" jest dla utrwalenia wiadomości i raczej napewno nie bedzie używany w przyszłości
![]() -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:36 |