![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pamietam, że kiedyś znalazłem podobny temat na forum, ale nie mogę go teraz odkopać. Chodzi o nieśmiertelne formularze. Chciałbym dowiedzieć się jakie rozwiązania są obecnie warte uwagi. Chciałbym aby: - wszsytko było obiektowe (dlatego php5) - umożliwiało jakąś wstępną walidację - typu typ pola, dozwolona ilość znaków itp. - żeby wynik można było jakoś sensownie obrobić w stylach - fajnie, jeśli będzie wstępna walidacja w js, ale to nie jest konieczne. - dodatkowym atutem byłby jakiś tutorial :-) Wstępnie znalazłem ooForm na phpClasses, ale że jestem kompletnym lajkonikiem, to chciałbym zapytać czy ta klasa jest ok, czy lepiej spróbować czegoś innego |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Przenosze na gotowe skrypty
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 01:48 |