![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym poradzić się Was, może ktoś używa Swisha. Jego konkurencyjna cena powoduje, że jest się nad czym zastanawiać kosztem Flasha MX. Przeglądałem wersję trialową i wygląda całkiem nieźle. Podstawowe animacje, jak również średnio zaawansowane można śmiało robić. Ale może Wam zdarzyło się, że z czymś pojawiają się problemy. Będę wdzięczny za informacje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja używałem troche swisha, jego zaletą
jest to że osoba nie będąca grafikiem, może zrobić fajne rzeczy, bez czytania niczego dla przeciwieństwa, jak sobie zainstalowałem flasha to szczerze mówiąc nawet kurs mi nie pomógł, już nie mówie o tak zwanych znawcach, co jak sie ich spytasz o coś to o oczywiscie wszystko wiedzą jak zrobić i że to jest proste, a jak co do czego to przy kompie to już troche im mniej to wychodzi i sie okazuje że nawet nie wiedzą jak za bardzo się do tego zabrać zresztą wogóle jak czytałem o flashu to strasznie nudne mi sie to wydawało, zupełne przeciwieństwo kursu php, tak przy okazji polecam kurs php (uczyłęm się z niego dwa lata temu, ale już znałem podstawy) http://www.leon.w-wa.pl/texts/kurs/index.php samo sie czyta sory że troche off topic Ten post edytował php programmer 26.07.2006, 11:11:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bawię wię amatorsko tym programem i na prawdę polecam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadaj może pytanie (a może już zadałeś?) na www.flashroom.com tam na pewno Ci pomogą
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:39 |