![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam...
mam coś takiego...
to wyśwetla mi wszystkie kategorie , nazwy, rodzicow itp danej kategori ktora przekazujemy w parametrze wyglada to tak np:
i jak chce zeby dodatkowo wyswetlil mi tez wszystkie tytuly, i nazwe kategori mojacych id pobrane z [CatParentID] mam nadzieje ze nie namieszalem |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz dodac prostego JOINA SQLowego
![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a po co join'a?? to wszystko jest w jednej tabeli nie wiem ale chyba nie ma sensu zeby pobrac cos z tej samej tabeli za pomaca joina? myslalem zeby w petli pusci to funkcje i jako paramer dac tablice przechowywujaca id CatParentID
Ten post edytował acztery 26.07.2006, 08:34:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja przyznam że nie rozumię o co chodzi ?
Jakie tytuły, skąd one są, gdzie one są (gdzie je masz?) Rozumię tylko że masz tablice kategorii, w której jest zapisana każda kategoria o określonych właściwościach i wszystko ładnie poukładane w bardzo ładnej tablicy. Co chcesz teraz zrobić z nią? |
|
|
![]()
|
|
czy to ważne skąd? ( w bazie danych postgresql ) funkcja mi generuje array....
ale nie już nie ważne zrobiłem tak:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:40 |