![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodałem w <head>
ale dalej to nic niedaje czytałem ze trzeba miec strone w ulubionych ale jak naprzykład robią to inne strony ze nie mam ich w ulubionych a mają faviicon ![]() -------------------- Systemy dedykowane, Magento, Typo3
PascalSystem.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sprawdź na chwile to, a potem zmień URL btw: ten Twój img to nie jest ikona ![]() ![]() Ten post edytował Athlan 25.07.2006, 12:35:10 -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: piczu.info Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie trzeba miec strony w ulubionych. Na Wikipedii masz wszystko opisane.
PS. w IE dziala dopiero przy dodaniu do ulubionych PS2. @Athlan nie musi to byc ikonka 16x16 (patrz Wikipedia) PS3. u mnie na FF dziala Ten post edytował piczu 25.07.2006, 12:42:56 -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 12 Dołączył: 16.07.2006 Skąd: : getCity ( ); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wejdź na swoją stronę za pomocą Firefoxa. Napewno pojawi ci się twoja ikonka!!!
-------------------- Jeśli my czegoś nie zrobimy, zrobią to za nas inni
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@dawhol - jak widzać tam nie ma odpowiedzi... są kolejne pytania - kolo dał favicone do katalogu i mu zadziałało... a jak podajesz temat szukajki to go napierw TY przeczytaj a potem każ ewentualnie komuś
pozdro ![]() (tak nie moze byc) -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:01 |