![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcem stworzyć stronę z grami online - www.gry.e-serwer.net nie mogę się dostać do PA, nie wiem jakie jest hasło i loging, nie wiem gdzie się to zmienia ?
w pliku mysql.sql mam coś takiego: CREATE TABLE `admin_gry` ( `id` INT( 3 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT , `login` VARCHAR( 64 ) NOT NULL , `haslo` VARCHAR( 64 ) NOT NULL , `email` VARCHAR( 64 ) NOT NULL , PRIMARY KEY ( `id` ) ); CREATE TABLE `gry_gry` ( `id_gry` INT( 10 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT , `id_kat` INT( 10 ) UNSIGNED NOT NULL , `nazwa_gry` VARCHAR( 128 ) NOT NULL , `kod_gry` TEXT NOT NULL , `link_gry` VARCHAR( 128 ) NOT NULL , `opis_gry` TEXT NOT NULL , `grano_gry` INT( 10 ) DEFAULT '0' NOT NULL , `screen_gry` VARCHAR( 128 ) , `data_gry` DATETIME NOT NULL , PRIMARY KEY ( `id_gry` ) ); CREATE TABLE `kategorie_gry` ( `id_kat` INT( 10 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT , `nazwa_kat` VARCHAR( 64 ) NOT NULL , PRIMARY KEY ( `id_kat` ) ); CREATE TABLE `ustawienia_gry` ( `nazwa_ust` VARCHAR( 64 ) NOT NULL , `opis_ust` TEXT NOT NULL , PRIMARY KEY ( `nazwa_ust` ) ); CREATE TABLE `menu_gry` ( `id_menu` INT( 10 ) UNSIGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT , `nazwa_menu` VARCHAR( 64 ) NOT NULL , `zawartosc_menu` TEXT NOT NULL , PRIMARY KEY ( `id_menu` ) ); A mój plik funkcje.php wygląda tak:
Nie wiem co robić ;( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hmm, a dlaczego nie masz dostępu do PMA?
Sposób jest, ale dziwi mnie tylko dlaczego nie masz doń dostępu, skoro masz wgląd w pliki. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam dostępu do PA ponieważ nie wiem jakie było hasło i loging w plikach standartowych, a osoba, która mi wysłala ten system jest na wakacjach - za granicąś i wraca dopiero pod koniec sierpnia
![]() Jak uzyskać więc dostęp do PA ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat nie wiem jakie było hasło i loging w plikach standartowych w plikach standardowych? Cytat wysłala ten system jest na wakacjach To będziesz musiał poczekać, bo nie chcemy mieć `zdrowia` serwera na sumieniu. Cytat Jak uzyskać więc dostęp do PA? Wpisać jego adres w przeglądarce i się zalogować. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Dlaczego nie chcecie pomóc ?
Rejestrowałem się na tym forum, mając nadzieję, że ktoś mi pomoże a ty tacu użytkownicy ... |
|
|
![]()
|
|
Chcemy pomóc, ale to jest `nieczysta` sprawa; nie chcę (przynajmniej ja) mieć tego na sumieniu, bo skoro masz konto na serwerze, to powinieneś mieć dostęp do wszelkich paneli służacych jego administracji.
I to nie jest akurat tylko moje zdanie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet, jeśli zajrzysz do plików pma nie dostaniesz hasła do bazy. Ono może tam być, ale nie musi i zazwyczaj go tam nie ma. Więc musisz czekać na powrót kumpla z zagranicy.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Czyli poprostu nie wierzycie, że posiadam system gier onloine ?
Przecież przesłałem pliki systemu, to chyba oznacza, że je posiadam .a nie, że kopiuję... |
|
|
![]()
|
|
Ja nie wierzę.
Mam milion dolarów, wierzysz? Przecież np. kod do GamersFusion możesz sobie bez problemu ściągnąć. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 12:55 |