![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurde, jestem na strasznym głodzie serialowym. Po obejrzeniu wszystkich odcinków LOST'a, Prison Break'a muszę coś robić w wakacje i obejrzeć coś na odobnym poziomie.
Co możecie polecić człowiekowi na głodzie? -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moj ulubiony serial : Gotowe Na Wszystko
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wczoraj na polsacie leciały 2 odcinki 24 godzin, ale ostatnie chyba. Wie ktoś który to był sezon? Spodobał mi się i chyba zacznę to oglądać. MAcie jeszcze jakieś propozycje?
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Criminal Minds - nie dorównuje oczywiście PB i The Lost, ale warto pooglądać :)
Tyle, że chyba nie tak łatwo o niego jak PB i Lost. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Świat według Bundych", "South Park", * "Moda na Sukces".
* ROTFL ![]() Cytat muszę coś robić w wakacje nie myślałeś o pójściu z dziewczyną do parku, albo jeździe na rowerze na świeżym powietrzu ? ![]() Cytat Co możecie polecić człowiekowi na głodzie? Polecam pizze z Da Grasso, ale nie wiem czy do Ciebie dojadą , hehe... -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Skąd: Strzyżów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"friends" i kilka innych sitcomów
może fabuły w nich mało, ale można się pośmiać :] -------------------- "No bo z fasolą to człowiek przynajmniej wie, na czym stoi..."
Pomniejsze bóstwa, Terry Pratchett php :* |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Przyjaciele
2. Prison Break - zajefajny serial, obejrzałem wszystkie odcinki w ciągu trzech dni 3. Na wspólnej ![]() ~shpyo jak sie umówimy w weekend to Ci dam Prison Break ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Due South (nie ma w TV), polecam dwa pierwsze sezony -- 3ci jest cienki a czwartego nie widzialem.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja jeszcze polece tajemnice smallville, 5 sezonów po 22-24 odcinki
![]() ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
@mike: PB to ja w 2 dni obejrzałem i czekam teraz do 25 sierpnia na 2 sezon
A słyszał ktoś o Numb3rs? Ten post edytował shpyo 24.07.2006, 22:00:33 -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
polecam bardzo stary, ale miejscami mocno 'wkręcający' - Miasteczko Twin Peaks
btw. nie wiem jak wy ale ja z niecierpliwością oczekuję Lost.S03E01.HDTV.LOL.DivX.avi @ 2006.09.21 02:00:00 GMT Ten post edytował Jim 24.07.2006, 22:05:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fajny tyż jest Surface, ale niestety czytałem, że nie mają zamiary kręcić drugiego sezonu.
Skasowali projekt. |
|
|
![]()
|
|
Tak się właśnie składa, że z ciekawości ściągnąłem pierwszy odcinek Surface
![]() -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
|
|
![]()
|
|
Tak się właśnie składa, że z ciekawości ściągnąłem pierwszy odcinek Surface ![]() Fajny jest, ale jak obejrzysz to będziesz miał mukę, bo ten serial nie będzie kontynuowany a pierwszy sezon nie kończy się jednoznacznie i wymaga kontynuacji :/ (ok, idę spać) |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wczoraj na polsacie leciały 2 odcinki 24 godzin, ale ostatnie chyba. Wie ktoś który to był sezon? Spodobał mi się i chyba zacznę to oglądać. MAcie jeszcze jakieś propozycje? Wczoraj na polsacie leciał pilot drugiego sezonu. Ja się właśnie biorę za drugi odcinek trzeciego ![]() A co powiecie o serialu Alias? Chyba leciał pierwszy sezon w TV, ale na TV to ja mam za mało czasu ![]() -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
friends (ocena 11/10 ![]() joey (tylko 2 sezony :/ ) stargate sg-1 stargate atlantis supernatural eureka (dopiero leciał pilot ale zapowiada się fajnie) blade the series (narazie 3 odinki, średnio - się zobaczy) bones the sopranos how i met your mother sleeper cell (miniseria, relewelacja !) where rank > 8 order by rand() ![]() -------------------- Computer games don't affect kids; I mean if <span style="font-weight: bold;">Pac Man</span> affected us as kids,we would all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
![]()
|
|
A co powiecie o serialu Alias? Chyba leciał pierwszy sezon w TV, ale na TV to ja mam za mało czasu ![]() Po polsku to "Agentka o 100 twarzach" ![]() Warto obejrzeć. Wg. mnie nie potrzebny jest tam wątek miłosny... ale da się oglądać ![]() -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Świat według Bundych
insepektor ED |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla mnie niezaprzeczalnym liderem jest Nip / Tuck (Bez skazy).
Dodatkowo Stargate Sg-1, Stargate Atlantis i Battlestar Galactica. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 09:49 |