Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Panel, pilne bardzo
-Gość-

Goście

Siemka jestem nowy i mam nadzieję że mi pomożecie Zrobiłem stronę w html styl to oczywiście jest css. Chciałbym zrobić na stronie panel oczywiście nie mogę za to zapłacić chodz bardzo bym chciał bo pieniądze wydam na prezent dla brata i na seerwer do strony, więc nie wiem czy mi ktoś pomoże ale cóż może znajdzie się jakaś osoba A co do panelu to chcem mieć coś takiego żeby moja redakcja ( która liczy ok. 10 userów ) nie musiała wchodzić na ftp tylko mogła się np. zarejestrować i psać tam odrazu z tego panelu jak mają cms np php fusion tylko a kórat to jest powalone bo ja mam już wszystko zrobione chodzi mi o styl itd. a do cms'ów nie idzie dać stylu mojego bo jest oparty na css i wogole nie idzie tego zlączyć uwieżcie siedziałem nad tym ok. 5-6 godzin zmieniając style a tu nic Naprawdę proszę o pomoc z tym panelem. Bo widzicie ja tej strony niechcem zrobić dla siebie tylko dla ludzi np dla ciebie więc mogło by ci się pomoc dla mnie odpłacić.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie
- Gość   Panel   24.07.2006, 13:01:53
- - nasty_psycho   a kto ci tak powiedzial ze nie da sie stylu podcze...   24.07.2006, 13:40:45
- - dawhol   Jezeli korzystasz z gotowgo cms-a to przecierz pan...   24.07.2006, 13:59:00
- - Gość   Ja akórat nie miałem problemu z żadnym a mianowici...   25.07.2006, 14:16:09
- - Gość   lol zmienil nazwe pliku z *.css na *.cms i mysli z...   31.07.2006, 20:22:27

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:08